Ditt trygga val av byggtjänster i Stockholm - Läs mer här!

Tryggt

Recreo Bygg AB grundades 2007 av nuvarande VD, Göran Smedstad, som redan då hade mångårig erfarenhet av branschen. Sedan dess har företaget vuxit, och vi är nu ca 30 heltidsanställda som arbetar med alltifrån ekonomi och arbetsledning till rivningsarbeten, puts och gjutning, måleri, träarbeten och VVS. Därtill har vi etablerade samarbeten med ett antal underentreprenören inom de flesta grenar i byggbranschen.

Vår hantverksmässiga mångfald är en av våra styrkor som gör oss till ett tryggt val av helhetsleverantör av byggtjänster i Storstockholm.

Professionellt

Våra lokaler är belägna i Lunda Industriområde, varifrån vi snabbt kan nå våra arbetsplatser runtom i hela Storstockholm. Här har vi dels vårt kontor med personalutrymmen och ett gym för de anställda, samt ett lager där vi förvarar maskiner och det material vi köper in centralt.

.

Trevlig

Att bygga om sitt hem är en dröm för många, och då tycker vi att det skall vara en alltigenom trevlig upplevelse - från första platsbesöket till slutfakturan.
Vår målsättning är därför att ha glada och trevliga hantverkare som verkligen kan sitt jobb och som kommunicerar väl. Vi ska alltid komma på avtalad tid och arbeta noggrant och effektivt mot en väl avstämd planering för att minimera onödiga glapp och korta ner byggtiderna. Vi ska på alla vis respektera att vi är i någons hem, och alltid sträva efter att lämna arbetsplatsen städad och prydlig efter varje arbetsdag.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

beho%c2%a6erig_vatrum_webb_liten
maleriforetagen_rgb
skarmavbild-2016-10-16-kl-00-15-58
byggmatareforeningen
behorig_vatrum